Een boxspring kopen? Gasse Slaapcomfort!

Boxsprings zijn een enorm populair slaapsysteem en dat is niet onterecht. Het is namelijk een luxe product dat uw nachtrust ten goede zal komen. Daarnaast hebben ze een luxe en exclusief uiterlijk en zijn ze het pronkstuk van elke slaapkamer. Wanneer u een boxspring koopt van goede kwaliteit, heeft u hier jarenlang profijt van. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat adviseren en kiest voor een kwaliteitsproduct van een gerenommeerd merk. Bij Gasse Slaapcomfort bent u aan het juist adres. We vertellen u graag meer over ons assortiment boxsprings.

Een boxspring, wat is dat precies?

Een boxspring is de onderste laag van een slaapsysteem. Deze bestaat altijd uit een metalen of houten box met pocketveren die helpen het gewicht gelijkmatig te verdelen. Hier bovenop komt dan het matras en vaak nog een topper. Boxsprings helpen ook om schokken te absorberen en voorkomen dat de matras na verloop van tijd doorzakt. De bodem is normaliter gestoffeerd en ziet er modieus uit. Het is een echte accessoires voor de slaapkamer. 

Wat is een kwaliteitsboxspring? 

De ene boxspring is de andere niet. Zeker bij het aanschaffen van een nieuw slaapsysteem betekent goedkoop vaak duurkoop. Goedkope boxsprings hebben vaak een plaat aan de onderzijde, of hebben geen pocketveren, waardoor er geen ventilatie plaatsvindt. Een kwaliteitsboxspring is een boxspring die gemaakt is van hoogwaardige materialen. Hij is stevig en zakt niet na verloop van tijd door. Daarnaast biedt een boxspring van goede kwaliteit u ook de beste nachtrust. Uw lichaam wordt optimaal ondersteunt en het vochtgehalte wordt goed gereguleerd. Een kwaliteitsboxspring is verkrijgbaar bij verschillende gerenommeerde merken. Denk bijvoorbeeld aan Auping, Pullman of Jensen. 

Wat is het voordeel van een boxspring? 

Het voordeel van een boxspring is dat hij de matras goed ondersteunt en de levensduur verlengt. Bovendien kan hij helpen het gewicht gelijkmatig te verdelen en te voorkomen dat de matras na verloop van tijd doorzakt. Uw lichaam krijgt hierdoor de ondersteuning die het nodig heeft. Daarnaast zijn boxspring vaak elektrisch verstelbaar. Het voordeel hiervan is dat u ook in een comfortabele houding televisie kunt kijken of een boek kunt lezen.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een boxspring? 

Het kopen van een boxspring is geen eenvoudige taak. Er zijn een groot aantal aanbieders op de markt en het kan moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Daarnaast is het ook sterk afhankelijk van uw voorkeuren, wensen en eventuele slaapproblematiek. Wilt u bijvoorbeeld een kleinere boxspring van 140×200 of prefereert u een groter formaat boxspring van 210×210? Dat zijn allemaal zaken waar u op moet letten bij de aanschaf. Daarnaast is niet alleen de boxspring van belang, maar ook de matras en de topper.  Een eenduidig antwoord over waar u op moet letten dan ook moeilijk te geven. 

Een nieuwe boxspring kopen bij Gasse Slaapcomfort

Wanneer u een nieuwe kwalitatieve boxspring wilt kopen, ben u van harte welkom bij Gasse Slaapcomfort. Kom langs in een van onze filialen in Parkstad of Maastricht en we helpen u graag bij het kiezen van een boxspring die bij u past. Onze gecertificeerd slaapexperts adviseren u vrijblijvend over onze topmerken en de mogelijkheden. Ze kunt u uw eigen bed geheel naar wens samenstellen en genieten van een zo goed mogelijke nachtrust. Plan hieronder uw adviesgesprek en dan zien we u snel! 

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld