Al 30 jaar
staat ons team in Limburg
voor u klaar.

Gasse Slaapcomfort, al sinds 1992 helpen we u met het vinden van het juiste bed dat bij u past.
Met een vestiging in Parkstad en in Maastricht zijn we de grootste slaapspecialist in Limburg. Een multibrand store met merken als Auping, Pullman, Jensen, Tempur, M-Line en bedtextiel van Bella Donna, Marc O’Polo en Essenza. Kom langs, laat je adviseren en ervaar zelf de verschillende materialen, zo kom je er achter welk bed het beste bij je past.

 • Ralph Gasse

  Eigenaar

 • Sanne Gasse

  Eigenaar

 • Jo Jaeqx

  Vestigingsmanager Parkstad

 • Astrid Feijt

  Verkoopmedewerker / Maastricht

 • Renske Sluijs

  Verkoopmedewerker / Parkstad

 • Lana Hoofs

  Verkoopmedewerker / Auping Store

 • Patrick Berends

  Hoofd Montage / Service

 • Mario Schopen

  Monteur

 • Rick van der Velden

  Monteur

Deskundig advies

Persoonlijke service

Door de jarenlange ervaring in de wereld van slapen, weten wij als geen ander waar een goed bed aan moet voldoen. 28 jaar zijn wij gestart met Gasse Slaapcomfort in Simpelveld (Parkstad) en in 2016 is onze 2e vestiging geopend in Maastricht.

Verschillende topmerken, deskundig advies, uitstekende service en scherpe prijzen. Iedereen kan slagen bij Gasse Slaapcomfort. Onze gecertificeerde medewerkers nemen alle tijd om u deskundig te adviseren. Uw wensen en behoeften staan centraal. Ook als u nek- of rugklachten heeft, vindt u bij ons het bed waarop u heerlijk slaapt en fris weer wakker wordt.

Creëer het bed van je dromen

Kom langs in onze vestiging. Al onze medewerkers zijn gecertificeerde adviseurs en nemen graag de tijd voor u.

Want een persoonlijk gesprek, waarin uw eigen wensen gekoppeld worden aan wat lichamelijk verantwoord voor u is, is in onze ogen de juiste weg naar een optimale nachtrust!

CBW-Erkend

Ben zeker van je aankoop! Wij zijn CBW-erkend!

Kopen bij een CBW-erkende winkel biedt voordelen, maar vooral: meer zekerheid. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Voor meer informatie kijk op www.cbw-erkend.nl

We heten u hartelijk welkom in onze vestiging in Maastricht en Parkstad. Of u een hoeslaken komt kopen of een heel bed met alles erop en eraan, er staat een gecertificeerde medewerker klaar om uw wensen te vertalen naar een persoonlijk advies.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld