De voordelen van Jensen boxsprings

Wat zijn de voordelen van een Jensen boxspring? Dit Scandinavisch merk wordt al gemaakt sinds 1947 in Noorwegen. Ze laten zich inspireren door de natuur. Daardoor zijn ze niet enkel duurzaam, maar ook modern en tijdloos. Je slaapt fantastisch en ze zien er prachtig uit.

1. Uitstekend comfort

Jensen boxsprings bieden uitstekende comfort. Ze zijn voorzien van hoogwaardige materialen zoals matrassen met pocketvering en traagschuim. Daarom zorgen ze voor een goede ondersteuning van het lichaam en een heerlijk ligcomfort.

2. Goede ventilatie

Jensen boxsprings zijn ontworpen met ventilatieopeningen om de luchtcirculatie te bevorderen. Dit zorgt ervoor dat vocht en warmte goed worden afgevoerd, wat bijdraagt aan een fris en gezond slaapklimaat.

3. Duurzaamheid

Jensen boxsprings staan bekend om zijn hoogwaardige productieprocessen en materialen, wat resulteert in duurzame boxsprings die lang meegaan. Dit maakt het een goede investering op lange termijn.

4. Stijlvol design

Jensen boxsprings worden geprezen om hun stijlvolle ontwerpen en afwerkingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteitsstoffen, kleuren en stijlen, waardoor je kunt kiezen wat het beste bij je past.

5. Maatwerk

Jensen boxsprings kunnen worden aangepast aan je specifieke behoeften, zoals verschillende hardheden van matrassen of verstelbare functies. Dit maakt het mogelijk om een bed te creëren dat perfect aansluit bij individuele voorkeuren en slaapbehoeften.

6. Minimale overdracht van beweging

Door de constructie met aparte veren in de boxspring en de matras wordt de overdracht van beweging geminimaliseerd. Dit betekent dat als je partner zich beweegt in bed, jij hier minder last van hebt, wat zorgt voor een ongestoorde nachtrust.

Kortom, een Jensen boxspring biedt comfort, duurzaamheid en stijl, wat bijdraagt aan een goede nachtrust en algemeen welzijn.

Deskundig advies bij Gasse Slaapcomfort

Je kent nu de voordelen van een Jensen boxspring, maar is het de juiste keuze voor jou? Bij Gasse begrijpen we dat de keuze van een boxspring een persoonlijke beslissing is. Onze ervaren slaapexperts staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste Jensen boxspring die past bij jouw slaapbehoeften en stijl. We luisteren naar jouw wensen en bieden gepersonaliseerd advies, zodat je zeker bent van de beste keuze.

Neem contact op met onze slaapexperts bij Gasse voor meer informatie en persoonlijk advies. Wij staan klaar om jou te helpen bij het creëren van jouw droomslaapkamer.

Plan afspraak

Maastricht Simpelveld

jensen ambassador boxspring 9

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld