onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Original

De Original boxspring van Auping: een boxspring zoals die bedoeld is. Een tijdloos design en een hoogwaardige afwerking met veel aandacht voor details. Zo bevat de Original boxspring een spiraalbodem én pocketveren. Dit zorgt voor een extra goede ventilatie en ondersteuning waardoor u kunt vertrouwen op een goede nachtrust. Met vele mogelijke combinaties in hoofdborden en stofferingen kan je deze boxspring precies samenstellen zoals u wilt.

Uitvoeringen

De Auping Original boxspring is er in verschillende uitvoeringen:

  • Als eenpersoonsbed: 80, 90, 100 of 120 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
  • Als tweepersoonsbed: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
  • Deelbare variant: een twee-persoons boxspring waavan u beide delen eenvoudig uit elkaar kunt schuiven.

Auping Original Boxspring Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Auping specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

Design & comfort

Bij de Original boxspring heeft u keuze uit vijf verschillende hoofdborden en 89 stoffen; die allemaal met de hand aangebracht worden. Met zoveel keuze weet je zeker dat er een kleur bij zit die past bij uw slaapkamer.

Comfort

Elke Original boxspring is te combineren met alle Auping (boxspring)matrassen, toppers en (elektrische) spiraalbodems. Met allemaal hun eigen unieke kenmerken en voordelen.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw Auping Original samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld