Gratis bezorging

Luxe bedden en boxsprings

Er gaat niets boven het gevoel van wegzakken in een comfortabel bed aan het eind van een lange dag. Maar wat als u die ervaring nog beter kunt maken? Door te kiezen voor een luxe bed of boxspring kunt u genieten van alle voordelen van een kwalitatief slaapsysteem – inclusief extra ondersteuning en meer comfort. Als u op zoek bent naar een luxe bed of boxspring dan bent u bij Slaapspecialist Gasse aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over ons assortiment luxe bedden en boxsprings.

Wat is het verschil tussen een bed en een boxspring?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw, luxe bed vraagt u zich misschien af wat het verschil tussen een boxspring en een bed is. In feite zijn het twee verschillende soorten slaapsystemen. Het verschil is dat een bed uit drie delen bestaat: een lattenbodem, frame en matras. Een boxspring is een compleet slaapsysteem met een matras en bedbodem.

Wat is beter, een lattenbodem of boxspring?

Veel mensen denken door de populariteit van de boxspring ten onrechte dat het een beter slaapsysteem is dan een bed met een lattenbodem. Dit klopt echter niet. De een is net zo goed als de ander en het comfort is afhankelijk van de kwaliteit van het product. Zowel een bed als een boxspring kunnen u voorzien van hoogwaardig comfort en een optimale lichaamsondersteuning. De keuze voor een luxe boxspring vergeleken met een bed, is afhankelijk van uw voorkeuren en smaak. Het uiterlijk van een boxspring is vaak chiquer en trendyer dan een standaard bed, waardoor mensen voor dit slaapsysteem kiezen. In onze premium collectie vindt u echter ook genoeg luxe bedden die zeker niet onder doen voor boxsprings.

Wat is een goed merk bed of boxspring?

Wanneer u een goed bed aan wilt schaffen, kunt u het beste voor een erkend merk gaan. Bij Slaapspecialist Gasse vindt u alleen de beste merken zoals Pullman, Tempur, Jensen, Auping, Mline en meer. Deze merken garanderen kwaliteit en comfort. Zo weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van optimaal slaapcomfort.

Laat u adviseren bij beddenspeciaalzaak Gasse

Wilt u meer weten over onze collectie luxe bedden en boxsprings? Dan bent u van harte welkom in een van onze filialen in Parkstad of Maastricht. Onze gecertificeerde medewerkers staan klaar om u persoonlijk te adviseren en een bed te vinden dat past bij uw slaapwensen. Door dat we een volledig assortiment van verschillende premium merken in onze beddenzaak aanbieden, kunnen we u een goede nachtrust garanderen. Zo kunt u bij ons een luxe bedden kopen van Auping of een boxspring kopen van Pullman. Ook Mline, Tempur, Jensen en Sunday zijn merken die in onze collectie beschikbaar zijn. Gun uzelf slaapcomfort en vraag vandaag nog een offerte aan of plan een gratis slaap adviesgesprek op locatie met een van onze experts.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld