onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Kiruna

Kiruna, de meest luxe boxspring van Auping, gemaakt van natuurlijke materialen voor een optimale nachtrust. Zodra u gaat liggen ervaart u het direct; comfortabele luxe om bij weg te dromen. Door het speciale Kiruna boxspring matras bent u verzekerd van een heerlijke nachtrust en energieke start van de dag.
U heeft de keuze uit verschillende hoofdborden, stoffen en accessoires waarmee u uw Kiruna boxspring geheel naar eigen smaak kunt samenstellen.

Uitvoeringen

De Auping Kiruna boxspring is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Als eenpersoonsbed: 80, 90, 100 of 120 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
  • Als tweepersoonsbed: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
  • Deelbare variant: een twee-persoons boxspring waavan u beide delen eenvoudig uit elkaar kunt schuiven.

Auping Kiruna boxspring Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Auping specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

Design & comfort

De Kiruna boxspring is ongeëvenaard in luxe en comfort. Dat zie je aan de warme uitstraling en dat merk je aan de hoge kwaliteit van de Kiruna matrassen en toppers.
U heeft de keuze uit twee verschillende hoofdborden en matrassen speciaal voor de Kiruna. En met maar liefst 89 verschillende stof opties kunt u eindeloos variëren in kleur, materiaal en structuur. Zo kiest u altijd de boxspring die bij u past, afgewerkt met oog voor detail.

Comfort

Bij de Kiruna heeft u veel keuzes als het aankomt op luxe en comfort. Zo komt deze boxspring naast een vlakke variant ook in een elektrisch verstelbare boxspring die te combineren is met twee 2 speciale Kiruna (boxspring)matrassen en 2 verschillende toppers.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en laat je persoonlijk adviseren over welke matras en topper de beste ondersteuning geeft tijdens het slapen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld