onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Criade

De ranke lijnen en verfijnde details in combinatie met het stalen frame geven de Auping Criade boxspring een unieke signatuur. Zachte stoffering en stevig staal: deze samenkomst van materialen maakt het design van de Criade kenmerkend voor Auping. Het stalen frame zorgt voor een stevig basis en hoofd- en voetenbord staan rechtstreeks op het frame waardoor de vloer vrij blijft. Dankzij de vele opties in stof en framekleuren kunt u zelf uw boxspring samenstellen die past bij uw wensen.

Uitvoeringen

De Auping Criade boxspring is er in verschillende uitvoeringen:

  • Als eenpersoonsbed: 80, 90, 100 of 120 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
  • Als tweepersoonsbed: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.

Auping Criade boxspring Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Auping specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

Design & comfort

Kies zelf uw kleur poedercoat voor het frame, uw hoofd- en voetbord en welke stof deze moet krijgen. Door de combinatie van vele opties is bijna alles mogelijk en vindt u gegarandeerd een combinatie die perfect past in uw slaapkamer.
Alle hoofd- en voetborden worden handmatig helemaal gestoffeerd zodat u zeker weet dat de stof perfect aansluit.

Comfort

De Auping Criade boxspring is te combineren met alle Auping (boxspring)matrassen, toppers en (elektrische) spiraalbodems. Met allemaal hun eigen unieke kenmerken en voordelen.

De Criade is een rijk gevulde boxspring met een spiraalbodem en pocketveren. Die zorgen voor een goede ventilatie en dat u ’s nachts makkelijk kunt draaien en goede ondersteuning hebt tijdens uw slaap.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw Auping Criade samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld