Dit zijn de trendkleuren van voorjaar 2024

Het is tijd om het mooie weer binnen te laten. Wij stellen je de trendkleuren voor volgens Essenza Home. Wij zijn alvast enthousiast!

Kalmerend blauw

Wist je dat kleuren een psychologisch effect op ons hebben? Blauw is de kleur van sereniteit en rust. Stel je voor dat je je nestelt in een zachte Zen Blue dekbedovertrekset na een lange dag. Dat klinkt als een pure hemel, toch? Blauwtinten zoals Zen Blue en Azur Blue nodigen uit tot ontspanning en bevorderen een diepe, herstellende slaap. Dus als je je slaapkamer wilt transformeren tot een oase van kalmte, dan is blauw absoluut jouw kleur!

Sereen groen

Creëer je een rustgevende en rustige omgeving die doet denken aan weelderige bossen en weidse landschappen. Groene tinten verminderen niet alleen stress, maar brengen ook een gevoel van sereniteit en verbondenheid met de natuur. Met groentinten zoals Easy Green en Mineral Green haal je de verfrissende energie van de natuur rechtstreeks je slaapkamer binnen. Deze groene tinten combineren uitstekend met lila en paars, evenzeer trendkleuren van 2024.

Lieflijk lila

Het is de kleur van de hemel als de zon net onder is. Niet verwonderlijk dat lila enorm populair is in het voorjaar van 2024. Niet enkel de mode kleurt lila, ook je slaapkamer. Lila is de kleur van luxe en comfort. Vandaar dat een dekbekovertrek zoals Dirce gemaakt is van 100% katoen perkal waardoor het crispy en koel aanvoelt. De stof heeft een matte glans, wat het een natuurlijke en tijdloze uitstraling geeft.

Levendig roze

Roze is een tijdloze kleur die liefde, genegenheid en vrouwelijkheid symboliseert. Voor het voorjaar van 2024 zien we een opkomst van levendige roze tinten, zoals Grape en Cherry Red, die een speelse en levendige touch toevoegen aan je slaapkamer. Roze brengt warmte en energie in elke ruimte, en creëert een gevoel van vreugde en optimisme. Voeg roze accenten toe met kussens en decoratieve accessoires om je slaapkamer een uitnodigende en gezellige sfeer te geven.

Creëer je eigen trendy slaapkamerlook voor het voorjaar van 2024!

Met deze betoverende trendkleuren voor het voorjaar van 2024 transformeer je je slaapkamer tot een serene en stijlvolle oase waar je elke dag van kunt genieten. Of je nu kiest voor kalmerend blauw, verkwikkend groen of levendig roze, de kracht van kleur zal een positieve invloed hebben op je gemoedstoestand en welzijn. Dus ga aan de slag en laat je inspireren door de prachtige kleuren van dit seizoen om een slaapkamer te creëren die zowel trendy als rustgevend is!

Plan afspraak

Maastricht Simpelveld

trendkleuren voorjaar 2024

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld