onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Noa

Auping Noa is het nieuwste bed in de Auping collectie. Noa is met haar eenvoudige vorm, slimme details en natuurlijke materialen een echt Scandinavisch ontwerp. Gemaakt van oersterk en duurzaam beukenhout met eikenfineer, een luchtig ontwerp dat mooi staat in elke slaapkamer.
Ook Noa kan je naar eigen wens samenstellen. Zo kan je kiezen uit verschillende kleuren voor het frame, twee soorten hoofdborden en bijpassende bijzettafeltjes.

Uitvoeringen

Noa is er in verschillende uitvoeringen:

  • Als eenpersoonsbed: 80, 90, 100 of 120 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
  • Als tweepersoonsbed: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
  • Daybed: Het luchtige Scandinavische ontwerp van Noa leent zich perfect voor een open ruimte in je huis zoals de woonkamer, hal of zelfs een overdekt terras.

Auping Noa Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Auping specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

Design & comfort

Het moderne design van Noa geeft rust in elke slaapkamer. Het hoofdbord is gedetailleerd opengewerkt, het frame is mooi afgerond en de poten hebben een subtiel gefreesd randje. Dit bed heeft alleen maar zachte vormen.

Noa is te combineren met alle Auping matrassen, toppers en (elektrische) spiraalbodems. Met allemaal hun eigen unieke kenmerken en voordelen.

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw Auping Noa samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw Auping Noa samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

locatie & openingstijden

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld