onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Essential

De Auping Essential is een eigentijds en duurzaam ontwerp, gemaakt van eerlijke materialen. Door de verfijnde en minimalistische vormen past dit bed namelijk subtiel in elke kamer. De omranding is gemaakt van 100% recyclebaar staal, het hoofdbord is gemaakt van FSC- en PEFC hout en het aluminium dat gebruikt wordt voor de poten is al voor 98% gerecycled.
De Auping Essential is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan gecombineerd worden met bijpassende hoofdborden en bijzettafeltjes. Zo past de Essential in iedere slaapkamer.

Uitvoeringen

De Essential is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Als eenpersoonsbed: 80, 90, 100 of 120 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
  • Als tweepersoonsbed: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.

Hoogte: zelf bepalen dankzij speciale onderzetpootjes.

Auping Essential Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Auping specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

Design & comfort

Het moderne design van de Essential geeft rust in elke slaapkamer. Met als basis het stevige, maar subtiele aluminium frame. De zachte ronde vorm van het hoofdbord geeft je een veilig en beschut gevoel. De ronding komt ook terug in de bijpassende zijtafeltjes en de taps toelopende poten onder het bed.

De Essential heeft de volgende prijzen gewonnen:

  • Red Dot Design Award (2012),
  • IF Product Design Award (2013)
  • ‘Goed Industrieel Ontwerp’

Elke Essential is te combineren met alle Auping matrassen, toppers en (elektrische) spiraalbodems. Met allemaal hun eigen unieke kenmerken en voordelen.

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw Auping Essential samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw Auping Essential samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

locatie & openingstijden

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld