onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Auronde

Auping Auronde is een echte designklassieker. Het bed is al in 1973 ontworpen door Frans de la Haye en ondertussen al meer dan 1 miljoen keer verkocht. Het design was in de jaren 70 revolutionair en nu nog altijd tijdloos door de vorm en kleur. Door de details aan te passen naar jouw wensen krijgt het vertrouwde ontwerp van toen, het design van nu, dat perfect past in uw slaapkamer.

Uitvoeringen

De Auronde is er in verschillende uitvoeringen:

  • Als eenpersoonsbed: 80, 90, 100 of 120 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
  • Als tweepersoonsbed: 140, 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
  • Deelbare variant: een compleet 2-persoons bed, waarvan je beide delen heel eenvoudig uit elkaar en naar elkaar toe schuift.

Hoogte: 34.5, 41.5 of 48 cm.

Auping Auronde Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Auping specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

Design & comfort

De Auping Auronde is gemaakt van oersterk beukenhout en is in 17 kleuren beschikbaar. Verder heeft u nog de keuze uit verschillende hoofdborden, bijpassende achterelement, bijzettafeltjes en matchende aluminium oogjes. Zo stelt u zelf het complete bed samen dat past in uw slaapkamer.

De Auronde is te combineren met alle Auping matrassen, toppers en (elektrische) spiraalbodems. Met allemaal hun eigen unieke kenmerken en voordelen.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw Auping Auronde samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld