Gasse Slaapcomfort – de plek voor uw Pullman bed

Pullman bedden behoren tot de comfortabelste en luxueuze bedden die u kunt kopen. Ze worden met de grootste zorg en ambachtelijk vakmanschap gemaakt, zodat u jarenlang van uw aankoop kunt genieten. Bij Gasse Slaapcomfort hebben we een grote collectie Pullman bedden en boxsprings. Door onze jarenlange ervaring met slapen, bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van uw nieuwe bed. 

Over Pullman bedden en boxsprings

Een goede nachtrust is onmisbaar voor een gezonde levensstijl. Daarom worden Pullman boxsprings volledig met de hand gemaakt om u te verzekeren van zo goed mogelijk slaapcomfort. Naast hoogwaardig vakmanschap biedt Pullman u de mogelijkheid om het uiterlijk van uw boxspring volledig zelf samen te stellen. Denk aan keuzes als: afmeting, type boxspring (Silverline of Goldline), materiaal en kleur, matras, topper en pootjes. Zo bent u verzekerd van een boxspring geheel volgens uw wensen die precies aansluit bij uw interieur en persoonlijke voorkeuren. Hier helpen we u graag bij. Plan gratis een adviesgesprek met een van onze gecertificeerde medewerkers in Parkstad of Maastricht. Zo kunt u samen uw droombed samenstellen dat zowel prachtig staat in uw slaapkamer als u ook verzekert van een goede nachtrust. 

Soorten Pullman boxsprings

Er zijn twee uitvoeringen beschikbaar waaruit u kunt kiezen voor uw volgende Pullman boxspring. Alle uitvoeringen zijn zowel elektrisch verstelbaar als in vaste vorm verkrijgbaar. De uitvoering zijn respectievelijk de Goldline en de Original. Hier vertellen we u graag meer over. 

Goldline boxspring

De Pullman Goldline boxspring is een geweldige optie voor wie op zoek is naar stevigheid en duurzaamheid. Het grenenhouten frame is sterk en de boxspring is voorzien van een stoffen laag die slijtage te helpt voorkomen. De boxspring is ook verstelbaar zodat u uw slaapervaring kunt aanpassen aan uw voorkeuren. Als u op zoek bent naar een kwaliteits boxspring, dan is de Goldline zeker het overwegen waard. 

Original boxspring

De Pullman Original boxspring is een luxueus, handgemaakt product dat uitstekend slaapcomfort biedt. De pocketveren en het ontwerp zorgen ervoor dat u over de gehele breedte van het bed hetzelfde comfort ervaart. Dankzij de klassieke stiksels van deze boxspring geniet u bovendien van een uniek ontwerp dat tijdloos en elegant is. Als u op zoek bent naar een boxspring die de perfecte combinatie van luxe en comfort biedt, dan is de Pullman Original de perfecte keuze. Dankzij het unieke ontwerp en het kwaliteits vakmanschap slaapt u als nooit tevoren.

Hoelang gaat een Pullman bed of boxspring mee? 

Elk Pullman bed is standaard uitgerust met elektrochemisch geharde pocketveren, waardoor het een buitengewoon lange levensduur heeft. Bij Pullman worden alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw bed jarenlang meegaat. Ze hebben zelfs zoveel vertrouwen in de levensduur van hun producten dat ze een volledige garantie van 25 jaar bieden bij veer- en framebreuk. 

Pullman bed kopen? Kom langs voor gratis advies!

Als u op zoek bent naar een nieuw Pullman bed, dan bent u van harte welkom bij Gasse Slaapcomfort. Kom langs of plan een afspraak met onze gecertificeerde slaapadviseurs. We informeren u graag over de collectie en kijken naar het samenstellen van boxspring dat past bij uw wensen. Zien we u snel in Parkstad of Maastricht?

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld