Een tweepersoons droombed kiest u zo!

Als het gaat om het kiezen van een tweepersoonsbed, zijn er veel zaken waar u rekening mee moet houden. Wat voor soort tweepersoonsbed wilt u? Liever een boxspring of toch een bed met spiraalbodem? En heeft u al nagedacht over de verschillende stijlen, kleuren en maten die mogelijk zijn? Uw ideale tweepersoonsbed samenstellen kan lastig zijn, maar we helpen u graag.

Hoe kiest u een goed tweepersoonsbed? 

Wanneer u een nieuw tweepersoonsbed wilt aanschaffen zijn er enkele zaken van belang. Ten eerste is het van belang dat uw weet wat voor slaper u bent. Bent u bijvoorbeeld een zijslaper, buikslaper of rugslaper? Dat bepaalt welk soort matras u nodig heeft. U moet ook nadenken over de grootte van het bed. Als u een kleine slaapkamer heeft, kunt u een kleiner tweepersoonsbed overwegen. Maar als u een grotere slaapkamer heeft, kunt u ook uitpakken en gaan voor een 210x210cm bed. Het volgende waar u aan moet denken is de stijl van het bed. Wilt u een traditioneel bed of iets moderners? Er zijn veel verschillende stijlen waaruit u kunt kiezen. Denk daarnaast ook na over de kleur. Wilt u een wit bed of iets kleurrijkers? Ook hierin is de keuze ruim. 

Tweepersoons boxspring of bed 

Een andere belangrijke keuze is bepalen of u liever gaat voor een boxspring of voor een bed. Boxsprings zijn over het algemeen populairder omdat ze er vaak uitnodigender uitzien dan een bedomranding. Een boxspring is echter altijd gestoffeerd.  Ook een bedomranding bed is echter een goede optie. De kwaliteit en het slaapcomfort is net iets anders, maar een bedomranding bed is makkelijker schoon te houden. Rekeninghoudend met een allergie kunnen we u zo goed mogelijk adviseren tussen een bed of boxspring. 

Laat u adviseren door Gasse Slaapcomfort

Kortom, de keuzes die bij de aanschaf van een nieuw tweepersoonsbed komen kijken zijn niet mild. Het kan dan ook heel overweldigend zijn en daarom is advies heel fijn. Bij Gasse Slaapcomfort helpen we u vrijblijvend om uw droombed samen te stellen. Hiervoor kunt u vrijblijvend een afspraak inplannen met onze gecertificeerd adviseurs. In Parkstad en Maastricht vindt u onze filialen met een grote collectie premium merken. Denk bijvoorbeeld aan Auping, Jensen, Pullman, Mline, Tempur en meer! Bij ons vindt u ongetwijfeld uw nieuwe droombed. Plan uw afspraak eenvoudig hieronder. 

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld