onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Pitsstop

De Silvana Pitsstop is een koel, temperatuurregulerend kussen. Ideaal bij een fluctuerende lichaamstemperatuur gedurende de nacht. Het kussen is gevuld met met Aerelle® Cool Night vezelbolletjes met geïntegreerde, warmtegeleidende mineralen, die de lichaamswarmte effectief wegleiden. En de buitenkant van het kussen is speciaal behandeld met Sanitized® voor een optimale hygiënische werking.

Het kussen

Naast de Aerelle® Cool Night vezelbolletjes en de buitenkant die speciaal is behandeld met Sanitized® heeft de Silvana Pitsstop een uniek schoudercontour, die zorgt voor een optimale aansluiting van de schouders op het kussen.
De combinatie van deze materialen zorgt voor comfortabel slaapcomfort gedurende de hele nacht.

Specificaties

  • Tijk (hoes): 100% katoen met Climarelle® Cool Pro binnenvoering
  • Vulling: Aerelle® Cool Night vezelbolletjes
  • Navulbaar: Ja
  • Wasbaar: Ja, wasbaar op 60°C

Oeko-Tex®

Het Oeko-Tex® standard 100 keurmerk is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid. Het gaat hier voornamelijk om het voorkomen van allergische reacties.

Kom langs

Gasse Slaapcomfort is uw Silvana specialist in Limburg. Kom langs in Maastricht of Parkstad en wij helpen u bij de keuze van het juiste kussen.

contactgegevens

prijs aanvragen

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel koop direct uw dekbed, kussen, overtrek of hoeslaken. Bij ons vindt u alle premium bedtextiel merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld