onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie

Silvana
Bermuda

De Silvana Bermuda is een comfortabel, anti-allergisch hoofdkussen gevuld dat bestaat uit 3 ‘kamers’. Het middelste gedeelte van het Bermuda kussen is gevuld met witte eendenveertjes en zorgt voor stevigheid. De twee buitenzijden zijn gevuld met witte eendendons en zorgt voor zachtheid. De buitenkant van het kussen is gemaakt van hoogwaardig, ultra soepel katoen en is speciaal behandeld met Sanitized® voor een optimale hygiënische werking.

Het kussen

Naast de eendenveertjes, eendendons en ultra soepel katoen, heeft de Silvana Bermuda een uniek schoudercontour, die zorgt voor een optimale aansluiting van de schouders op het kussen.
De combinatie van deze materialen zorgt voor comfortabel slaapcomfort gedurende de hele nacht.

Specificaties

  • Tijk (hoes): 100% katoen
  • Vulling: Boven- en onderkamer: 90% witte eendendons / Binnenkamer: 100% witte eendenveertjes
  • Garantie: 1 jaar (2 jaar na registratie)

Oeko-Tex®

Het Oeko-Tex® standard 100 keurmerk is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid. Het gaat hier voornamelijk om het voorkomen van allergische reacties.

Downafresh® Greenline

Downafresh® garandeert dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiëne eisen van EN 12935. Dat houdt in dat het vulmateriaal zorgvuldig is gereinigd en gedroogd bij een temperatuur van ten minste 100°C.

Sanitized®

De Sanitized® behandeling maakt kussens schimmel- , bacterie,- en huisstofmijtwerend. Hierdoor kunt u altijd fris en hygiënisch slapen. De werking is bovendien extra vochtregulerend.

Kom langs

Gasse Slaapcomfort is uw Silvana specialist in Limburg. Kom langs in Maastricht of Parkstad en wij helpen u bij de keuze van het juiste kussen.

contactgegevens

prijs aanvragen

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel koop direct uw dekbed, kussen, overtrek of hoeslaken. Bij ons vindt u alle premium bedtextiel merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld