onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Original Evoke

De Pullman Original Evoke is uitgerust met de innovatieve InSide Pocketvering met een uniek schoudercomfortzone. Doordat de Original matrassen en -boxsprings van rand tot rand geveerd zijn ervaart u over de gehele breedte van het matras een subliem ligcomfort. Deze verentechnologie combineren wij met duurzame- en natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol, zijde en katoen. Dit alles voor een soepele touch en goede ventilatie van uw matras voor het ideale bedklimaat.

Kenmerken

  • Hoogte matras: 27 cm
  • Comfortlaag: Natuurlatex voorzien van paardenhaar en een jute drukverdeler
  • Ondersteuning: Gezoneerde InSide Pocketvering met extra soepele schouderzone, van rand tot rand geveerd, voorzien van bandstaal
  • Hardheid: Standard en firm
  • Materiaal: Damast met een mix van wol, zijde en katoen
  • Sensity® probiotica: Ja

Original Evoke Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Pullman specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

Extra's

InSide Pocketvering

Nageharde InSide pocketveren zorgen voor een perfecte aanpassing aan de vorm van uw lichaam. De buitenste veer vormt zich snel en soepel naar uw lichaamscontouren, terwijl de binnenste veer alleen reageert op die plaatsen waar uw lichaam meer ondersteuning verdient.
Zo ontstaat een aangename balans tussen comfort en ondersteuning.

Sensity Probiotica

Alle matrassen en comforttoppers zijn behandeld met Sensity, een probiotica die op natuurlijke wijze zorgt voor een frisse slaapomgeving.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en wij helpen u bij de keuze van het juiste matras. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld