onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Boxsprings

Een bed moet een weldadige nachtrust bieden. Maar u hecht ook waarde aan een verfijnde afwerking, met een uitstraling die naadloos aansluit bij uw stijl en smaak op interieurgebied. Dan is de Pullman Silverline, Goldline of Original boxspring gemaakt voor u.
Een ruime keuze aan hoofdborden, matrassen, comforttoppers en stoffen zorgen ervoor dat u moeiteloos invulling kunt geven aan al uw slaapwensen.

Uitvoeringen

Een Pullman boxspring is van hoogwaardige kwaliteit, handgemaakt door vakmensen in Nederland en bestaat uit luxueuze materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol en zijde. De combinatie tussen vakmanschap, luxe materialen en handwerk geeft topkwaliteit.

De boxsprings van Pullman zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Silverline
  • Goldline
  • Original

Daarbij is elke boxspring verkrijgbaar in een vaste en elektrisch verstelbare variant.

Pullman Boxspring Offerte

Wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

Boxspring kopen Boxspring 140x200 Luxe boxsprings

Pullman Silverline & Goldline

Een Pullman boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten of stalen frame en staat garant voor jarenlang slaapcomfort. De boxsprings hebben een aangename hoogte en zijn voorzien van pocketveer interieur dat verdeeld is over 5 zones. Zo krijgt uw lichaam de perfecte ondersteuning.

Verschil tussen de Silverline en Goldline zit in de hoogte. Silverline is 23 cm en Goldline 26 cm.

Pullman Original

Bij de Pullman boxspring Original geven u een hele nieuwe slaapbeleving. Wat maakt een Pullman Original anders dan andere bedden?

1) De Pullman Original matrassen worden uitgevoerd in een speciale Nageharde InSide Pocketvering, waarbij de buitenste veren zich perfect vormen om de contouren van uw lichaam en de binenste veer alleen reageert op die plaatsen waar uw lichaam ondersteuning verdient.

2) De boxspring wordt van rand tot rand geveerd en is gemaakt van de beste materialen. Dit zorgt voor een subliem ligcomfort over de gehele breedte van uw bed, een soepele touch en goede ventilatie van uw matras.

3) Het design. Alle boxspringcombinaties zijn met uiterste precisie ontworpen en samengesteld. Met een grote variatie aan poten, stoffen en andere extra’s stelt u eenvoudig uw droombed samen.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw Pullman Boxspring samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld