Alles over Tempur in Heerlen!

Als u op zoek bent naar Tempur in Heerlen, kijk dan niet verder dan Gasse Slaapcomfort! Hier bij Gasse Slaapcomfort in Simpelveld hebben we een ruime keuze aan Tempur producten, waaronder bedden, matrassen en kussens. We bieden ook vrijblijvend advies over Tempur producten, zodat u de beste beslissing voor uw behoeften kunt nemen. Lees verder voor meer informatie over onze Tempur producten en diensten.

Over Tempur 

Met 30 jaar ervaring is Tempur een premium merk binnen de slaapsystemen. Tempur kenmerkt zich door het gebruik van uniek Tempor materiaal. Een materiaal dat is gebaseerd op NASA-technologie dat G-krachten absorbeert. Daarom zijn de bedden, kussen en matrassen een genot om op te slapen. De werking van Tempur is complex, het resultaat is simpel: beter, langer en dieper slapen. 

Waar is Tempur verkrijgbaar?

De beste plek om Tempur aan te schaffen is via Gasse Slaapcomfort. We hebben een ruime keuze aan Tempur producten en onze deskundige medewerkers adviseren u graag over het beste slaapsysteem voor uw situatie. 

Onze Tempur collectie

We hebben een breed assortiment Tempur. Waaronder bedden, matrassen en kussens. We bieden ook diverse accessoires die bij uw Tempur aankoop passen, zoals beddengoed en kussens. Kom langs in onze winkel in Parkstad of Maastricht of plan een gratis slaapadviesgesprek om onze volledige selectie Tempur te ervaren. 

Hoe lang gaat een Tempur bed, matras en kussen mee? 

Tempur producten zijn ontworpen om met de juiste zorg vele jaren mee te gaan. Maar afhankelijk van hoe vaak u uw Tempur product gebruikt en hoe goed u het verzorgt, kan het zijn dat het eerder moet worden vervangen. Volg de onderhoudsinstructies bij uw aankoop om de levensduur te verlengen. Een bed gaat gemiddeld 20-25 jaar mee, een matras 8-10 jaar en een kussen 3-5 jaar. 

Kom langs voor gratis advies over Tempur in Heerlen! 

Als u niet zeker weet welk Tempur product voor u geschikt is, kom dan langs bij Gasse Slaapcomfort. Onze deskundige medewerkers geven u graag vrijblijvend advies over welk product het beste bij u past. U vindt onze slaapspeciaalzaak in Parkstad . Plan uw afspraak eenvoudig hieronder en dan zien we u snel! 

 

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld