Op zoek naar een beddenzaak in Valkenburg? Kom langs bij Gasse Slaapcomfort!

Bij Gasse Slaapcomfort vinden we dat iedereen een goede nachtrust verdient. Daarom bieden we een ruime keuze aan bedden, matrassen, kussens en beddengoed voor elke behoefte. We hebben ook een team van gecertificeerde slaapexperts die altijd beschikbaar zijn voor persoonlijk advies. Hier de redenen waarom Gasse Slaapcomfort de beddenzaak voor Valkenburg is. 

Waarom Gasse Slaapcomfort?

Gasse Slaapcomfort is al meer dan 30 jaar dé specialist in bedden, matrassen, kussens en bedtextiel van Limburg. We staan bekend om ons ruime assortiment, goede service en deskundig advies. Ons team bestaat louter uit gecertificeerde slaapexperts die u graag helpen bij het vinden van de juiste producten.

Grote collectie premium merken

We hebben een ruime keuze aan bedden en boxsprings. Wat uw slaap voorkeuren ook zijn, we hebben iets voor u. En omdat we onze voorraad voortdurend bijwerken, kunt u er zeker van zijn dat u de nieuwste en beste producten op de markt krijgt. Ook voor matrassen, kussens en bedtextiel kunt u bij uw beddenwinkel terecht. Een goede nachtrust begint met een comfortabele matras. Daarom besteden we bij de selectie van ons assortiment matrassen veel aandacht aan kwaliteit.  Wilt u nog meer comfort tijdens het slapen, neem dan zeker een kijkje bij onze kussens. Het perfecte kussen voor uw slaap voorkeuren verbetert namelijk uw nachtrust. Tot slot hebben we ook een ruim aanbod aan prachtig bedtextiel, zoals dekbedden, dekens en lakensets. Met deze finishing touches creëert u de slaapkamer van uw dromen!

Persoonlijk advies van gecertificeerde slaapexperts

Weet u niet zeker welk bed voor u geschikt is? Geen probleem! Onze gecertificeerde slaapexperts staan altijd klaar om u persoonlijk advies te geven. We nemen de tijd om naar uw behoeften te luisteren en het perfecte bed voor u aan te bevelen.

Kom langs bij de beddenzaak voor Valkenburg!

Of u nu op zoek bent naar een nieuw bed, matras of gewoon nieuw beddengoed, kom zeker langs bij Gasse Slaapcomfort! Ons team van gecertificeerde slaapexperts helpt u graag bij het vinden van de perfecte producten voor een goede nachtrust. We zijn de beddenzaak voor Valkenburg. Samen met onze slaapadviseurs stelt u uw droombed samen. Plan hieronder eenvoudig een afspraak en kom langs in Simpelveld of Maastricht. Graag tot ziens!  

 

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld