Kom langs bij Gasse Slaapcomfort! Dé beddenzaak in Maastricht

Heeft u een nieuw bed nodig? Of misschien bent u gewoon op zoek naar het perfecte kussen om beter te slapen? Welke wensen u ook heeft, of slaapproblemen u ervaart, Gasse Slaapcomfort staat voor u klaar. In onze collectie vindt u topmerken zoals Tempur en Pullman waarmee u een droombed kunt samenstellen naar wens. Aarzel niet en kom vandaag nog langs in de beddenzaak in Maastricht. U vindt ons sinds 2016 op de Akersteenweg 60! 

Over Gasse Slaapcomfort

Gasse Slaapcomfort is expert in bedden, boxsprings, matrassen, kussens en beddengoed om u te helpen de perfecte oplossing te vinden voor uw slaapbehoeften. We helpen onze klanten al sinds 1992 aan een goede nachtrust. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Dan kunt u een gratis slaapadvies gesprek aanvragen in onze beddenzaak in Maastricht. Plan het eenvoudig via de knop hieronder. 

Onze premium collectie slaapsystemen 

Ons team is er om u te helpen het perfecte product voor uw behoeften te vinden. We hebben een breed scala aan hoogwaardige producten. Of het nu gaat om nieuw beddengoed of een nieuw matras, we kunnen aan alle voorkeuren voldoen. Bovendien biedt onze winkel uitsluitend topmerken zoals Tempur, Auping, Jensen, Mline, Pullman en meer. 

Deskundig advies en persoonlijke service

We leveren al sinds 1992 uitstekende slaapoplossingen en weten dat een bed aan elke behoefte moet voldoen. Van topmerken tot persoonlijk advies – onze collectie biedt voor elk wat wils! Ook als u last heeft van slaapproblemen kunt u bij ons terecht. Denk aan last van uw nek, niet goed in slaap kunnen komen of pijn aan uw rug. We voorzien u graag van persoonlijk advies om uw slaap te verbeteren. 

Kom langs in onze beddenzaak in Maastricht! 

Kom langs in onze beddenzaak in Maastricht en plan een gratis adviesgesprek met gecertificeerde slaapexperts. In slechts één uur adviseren we u over het beste slaapsysteem voor uw situatie. U verdient een optimale nachtrust zonder hoofdpijn of ongemak door een slechte slaaphouding. Graag tot ziens in Maastricht! 

 

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld