Op zoek naar een goede beddenzaak in Heerlen? Gasse Slaapcomfort!

Slaap is de ultieme luxe. Ons team van Gasse Slaapcomfort begrijpt dit en we werken hard om ervoor te zorgen dat u alles heeft wat uw lichaam nodig heeft voor een goede nachtrust. Met ons premium assortiment van toonaangevende merken zoals Auping, Tempur, Jensen, Pullman, Mline en meer zijn we de beddenzaak die u zoekt rondom Heerlen. Kom langs in onze vestiging op de Irmstraat 54-60 in Simpelveld of de Akersteenweg 60 in Maastricht! 

Over Gasse Slaapcomfort

Bij Gasse Slaapcomfort geloven we dat een goede nachtrust onmisbaar is voor een gelukkig en gezond leven. Daarom voeren we alleen de beste bedden van de vertrouwdste merken in de industrie. Of u nu op zoek bent naar een zacht matras of een stevig, ondersteunend bed. We hebben iets wat aan uw wensen voldoet. En omdat we weten dat iedereen anders is, bieden we een vrijblijvend adviesgesprek aan, met een van onze gecertificeerde medewerkers. Ze helpen u uitzoeken welk type slaapsysteem voor u geschikt is, zodat u eindelijk de slaap krijgt die u verdient. Plan uw gesprek in Maastricht of Simpelveld eenvoudig hieronder.

Waarom schakel je een slaapspecialist in?

Een slaapspecialist heeft diepgaande kennis over slaap en alle gerelateerde aspecten. Ze zijn bekwaam in het onderscheiden hoe verschillende elementen, zoals het type matras, de keuze van het kussen en de slaaphouding, invloed hebben op de slaapkwaliteit van een individu.

Bij Gasse Slaapcomfort bieden we méér dan alleen bedden. We streven naar een nachtrust die perfect bij jou past. Elk lid van ons team is een deskundig adviseur. Tijdens een persoonlijke consultatie stemmen we jouw wensen en behoeften op elkaar af en staan we klaar om elke vraag die je hebt te beantwoorden.

Deskundig slaapadvies zonder verplichtingen

Bij Gasse, jouw vertrouwde beddenspeciaalzaak in Maastricht, draait alles om het verbeteren van jouw slaapcomfort vanaf het moment dat je voet zet in onze winkel. Voor iedere klant reserveren wij deskundig en gratis slaapadvies, zonder verplichtingen. Onze vakbekwame slaapexperts nemen de tijd om jouw unieke wensen te begrijpen. Met hun uitgebreide kennis begeleiden ze je bij het vinden van het bed, matras of slaapaccessoire dat naadloos aansluit bij jouw behoeften.

Of je nu te maken hebt met fysieke klachten, slaapvoorkeuren of simpelweg op zoek bent naar de beste nachtrust, wij staan voor je klaar. Bij Gasse geloven we dat deskundig advies de sleutel is tot herstellende slaap. We delen onze expertise graag met je om te zorgen dat je de rust krijgt die je nodig hebt. Bezoek ons vandaag nog in Maastricht voor jouw persoonlijk en kosteloos slaapadvies.

Het verschil van 30 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring in de sector, hebben we niet enkel expertise opgebouwd, maar ook vertrouwen. Drie decennia in de sector betekent dat we al jaren feedback verzamelen en streven naar perfectionering. Het betekent ook drie decennia aan vertrouwen en relatieopbouw in Heerlen en daarbuiten. 

Ontdek het assortiment in onze beddenwinkel Heerlen

Wanneer je onze showroom in Heerlen bezoekt, ontdek je een ruim assortiment aan bedden en matrassen van wereldklasse. Probeer ze uit, voel het verschil van kwaliteitsmaterialen en laat je adviseren door onze gecertificeerde medewerkers.

Elk merk dat we aanbieden, zoals Auping, Pullman, Jensen, Tempur en M-line, vertegenwoordigt een belofte van ongeëvenaarde kwaliteit en comfort.

Hoogstaande kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Een goede nachtrust is onbetaalbaar. Onze bedden zijn dat niet. Wij hanteren voor al onze producten een zeer scherpe prijs. Bovendien kun je genieten van uitzonderlijke aanbiedingen in onze Showroom Sale. Omdat we altijd ons meest recente aanbod willen tonen, maken oudere showroommodellen plaats voor de allernieuwste modellen. Wacht niet te lang, want weg is weg.

Bezoek ons in Heerlen: de beddenwinkel van jouw keuze

Of je nu woont in Heerlen of de omliggende regio, een bezoek aan onze beddenwinkel belooft een ervaring van topklasse. Met ons assortiment van premium merken en de kennis van drie decennia, staan we klaar om je een optimale nachtrust te bieden.

Maak vandaag nog een afspraak bij Gasse Slaapcomfort en ervaar het verschil

Woon je in Heerlen of omstreken? Wil je investeren in een goede nachtrust? Wacht niet langer. Maak nu je afspraak in Heerlen voor gratis slaapadvies bij Gasse Slaapcomfort. Onze deskundige medewerkers staan klaar met 30 jaar expertise. Klik hier en boek je afspraak nu!  Of bezoek onze showroom en ontdek zelf ons assortiment van topmerken. Met Gasse Slaapcomfort begint je optimale nachtrust.

beddenwinkel slaapproblemen

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld