Op zoek naar een goede beddenzaak in Heerlen? Gasse Slaapcomfort!

Slaap is de ultieme luxe. Ons team van Gasse Slaapcomfort begrijpt dit en we werken hard om ervoor te zorgen dat u alles heeft wat uw lichaam nodig heeft voor een goede nachtrust. Met ons premium assortiment van toonaangevende merken zoals Auping, Tempur, Jensen, Pullman, Mline en meer zijn we de beddenzaak die u zoekt rondom Heerlen. Kom langs in onze vestiging op de Irmstraat 54-60 in Simpelveld of de Akersteenweg 60 in Maastricht! 

Over Gasse Slaapcomfort

Bij Gasse Slaapcomfort geloven we dat een goede nachtrust onmisbaar is voor een gelukkig en gezond leven. Daarom voeren we alleen de beste bedden van de vertrouwdste merken in de industrie. Of u nu op zoek bent naar een zacht matras of een stevig, ondersteunend bed. We hebben iets wat aan uw wensen voldoet. En omdat we weten dat iedereen anders is, bieden we een vrijblijvend adviesgesprek aan, met een van onze gecertificeerde medewerkers. Ze helpen u uitzoeken welk type slaapsysteem voor u geschikt is, zodat u eindelijk de slaap krijgt die u verdient. Plan uw gesprek in Maastricht of Simpelveld eenvoudig hieronder.

Onze bedden, boxsprings, matrassen, kussens en meer 

U verdient de best mogelijke nachtrust en daarom bieden we een breed scala aan producten van premium merken. Of u nu hulp nodig heeft bij het vinden van een perfect bed of gewoon advies wilt over hoe vaak iemand met rugklachten het matras moet wisselen. U kunt voor al uw vragen bij ons terecht. 

Deskundig advies en persoonlijke service

We weten waar een bed in elke situatie aan moet voldoen. Met onze collectie topmerken en persoonlijk advies hebben we voor elk wat wils. Ook voor wie last heeft van slaapproblemen zoals nekpijn of rugklachten. Sinds 1992 geven we deskundig advies en persoonlijke service. Dus kom gerust bij ons langs en ervaar wat we voor u kunnen betekenen. 

Stel uw droombed zelf samen in de beddenzaak voor Heerlen!

Woont u in Heerlen? Kom dan langs in onze beddenzaak Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Simpelveld en plan een gratis slaapadvies in met gecertificeerde medewerkers. Samen zullen we vaststellen welk type slaapsysteem het beste bij u past. Dit kunt u eenvoudig doen via de knop hieronder en dan zien we u snel! 

 

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld