Zoekt u Auping in Maastricht? Kom langs bij Gasse Slaapcomfort!

Woont u in of rondom Maastricht en bent u op zoek naar een Auping winkel? Dan bent u bij Gasse Slaapcomfort aan het juiste adres. In onze winkel vindt u de gehele collectie Auping bedden, matrassen en boxsprings. We zijn een erkende dealer en onze specialisten zijn gecertificeerde experts. Zo kunnen we u helpen het bed te vinden dat het beste bij u past. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Over Gasse Slaapcomfort

Bij Gasse Slaapcomfort vinden we dat iedereen een goede nachtrust verdient. We hebben een breed assortiment Auping bedden, matrassen, kussens en meer om u te helpen de slaap te krijgen die u nodig heeft. Ons team is gepassioneerd om onze klanten te helpen aan de perfecte oplossing voor hun slaapbehoeften. Of u nu op zoek bent naar een comfortabel matras voor uw logeerkamer of een nieuw kussen voor een betere nachtrust, we kunnen u helpen. Ons team zet zich in voor een uitstekende klantenservice en we hebben louter producten van hoge kwaliteit. 

Onze collectie Auping bedden en boxsprings 

Auping maakt al meer dan 140 jaar bedden en is daarmee een echte specialist op het gebied van slaapcomfort. Het Nederlandse familiebedrijf begon in 1881 in Deventer als fabrikant van ijzeren bedsteden. Tegenwoordig staat Auping wereldwijd bekend om haar trendy design bedden en uitstekend vakmanschap. In onze winkel hebben we een ruim assortiment Auping bedden. Denk bijvoorbeeld aan de Auping Auronde, Original, Essential en Royal bedden.

Dé Auping winkel in Maastricht

Bent u op zoek naar dé Auping store Maastricht? Dan bent u bij Gasse Slaapcomfort op de Akersteenweg 60 aan het juiste adres. We zijn erkend dealer van het bekende merk Auping. Dit betekent dat we altijd de nieuwste modellen in onze winkel hebben staan en dat we u de beste service kunnen bieden. Onze medewerkers zijn gecertificeerde en staan klaar om u van deskundig advies te voorzien. Ze kijken samen met u naar uw slaapgewoonten en voorkeuren en adviseren u vervolgens welk bed het beste bij u past. Plan uw afspraak eenvoudig hieronder. 

                   

 

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld