Op zoek naar Auping in Heerlen? Kom langs bij Gasse Slaapcomfort!

Als het gaat om het vinden van het perfecte bed of matras, zijn er veel opties. Maar als u op zoek bent naar kwaliteit, comfort en duurzaamheid, dan komt u al snel bij Auping uit. Bij Gasse Slaapcomfort hebben we een ruim assortiment Auping. Zo kunt u bij ons terecht voor bedden, boxsprings, spiraalbodems en meer. We vertellen u graag waarom Auping een goede keuze is en waarom u bij Gasse Slaapcomfort moet langskomen voor al uw Auping behoeften.

Over Auping

Auping is een gerenommeerd topmerk binnen de slaapsystemen. Sinds 1888 werken ze al elke dag aan “de beste slaap voor morgen”. Bij Auping krijg je niet zomaar een product. Het merk staat voor maatwerk, handwerk en vakwerk. Dat maakt Auping ook zo bijzonder. Of u nu een bed, boxspring of matras koopt, elk product wordt gemaakt met aandacht voor detail. Daarnaast is het merk ook bewust bezig met milieu en de toekomst. Het is dan ook niet voor niets dat Auping een van de toonaangevende aanbieders van bedden en matrassen is in Nederland. 

Waarom Auping een goed idee is

Er zijn veel redenen waarom Auping een goede keuze is voor uw volgende bed, boxspring of matras. Allereerst zijn hun producten gemaakt van hoogwaardige materialen die ontworpen zijn om lang mee te gaan. Daarnaast zijn hun bedden en matrassen comfortabel en bieden ze uitstekende ondersteuning. Tot slot biedt Auping een breed scala aan producten waaruit u kunt kiezen, zodat u zeker iets vindt dat aan uw behoeften voldoet, 

Hoe lang gaat een bed, matras en spiraalbodem van Auping mee? 

Koopt u een Auping product, dan bent u verzekerd van een duurzame investering. Auping producten zijn namelijk geproduceerd om lang mee te gaan, zeker met de juiste zorg. Een bed of boxspring gaat normaal gesproken ruim 20-25 jaar mee. Een spiraalbodem gaat maar liefst 34 jaar mee. Vanuit Auping zelf wordt geadviseerd om na 8 tot 10 jaar te kijken 

voor een nieuw matras. Niet omdat het matras dan niet meer bruikbaar is, maar omdat de ondersteuning na verloop van tijd niet meer optimaal is. 

Voor Auping in Heerlen kunt u terecht bij Gasse Slaapcomfort

Als u op zoek bent naar een Auping store rondom Heerlen, dan bent u bij Gasse Slaapcomfort aan het juiste adres. We zijn een erkende dealer van Auping producten en geven u gratis advies. We hebben een ruime collectie Auping. Van matrassen tot boxsprings en van bedden tot spiraalbodems. We hebben ook een ruim aanbod aan andere topmerken, dus plan uw gratis adviesgesprek hieronder en kom langs in Parkstad of Maastricht.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld