onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Bella Donna

Als het om hoeslakens gaat, dan is er simpelweg geen betere optie op de markt dan Bella Donna. Dit Duitse merk bestaat al sinds 1947 en heeft van beddengoed een waar luxe product gemaakt. We zijn dan ook trots dat we Bella Donna tot onze collectie mogen rekenen bij Gasse Slaapcomfort en vertellen u graag meer over dit mooie merk. 

Hoeslaken

De Bella Donna collectie bestaat uit een zeer hoogwaardig jersey-breisel met een kleine hoeveelheid spandex, super gekamd en verrijkt met Aloë Vera en zijdeproteïnen.

  • Zeer regelmatig en strak gebreid
  • Perfecte pasvorm en rimpelvrij
  • Sterke, rondom aangebrachte elastische band
  • In 54 schitterende kleuren
  • Voor alle matrastypes en bedsystemen
  • Matrashoogte tot 10 cm, 30 cm of 45 cm

Bella donna – koninklijk slaapcomfort!

Als het om hoeslakens gaat, dan is er simpelweg geen betere optie op de markt dan Bella Donna. Dit Duitse merk bestaat al sinds 1947 en heeft van beddengoed een waar luxe product gemaakt. We zijn dan ook trots dat we Bella Donna tot onze collectie mogen rekenen bij Gasse Slaapcomfort en vertellen u graag meer over dit mooie merk. 

Bella Donna kopen bij Gasse Slaapcomfort

Als het gaat om het vinden van het perfecte hoeslaken, is er gewoon geen alternatief voor Bella Donna. Deze in Duitsland vervaardigde lakens zijn gemaakt van alleen de beste materialen en zijn zeker voor jarenlang gebruik. Als u op zoek bent naar een luxe en stijlvolle toevoeging aan uw slaapkamer, dan is Bella Donna de beste keuze. Bij Gasse Slaapcomfort hebben we een breed assortiment Bella Donna. U bent dan ook van harte welkom om dit merk te komen ervaren. U vindt onze filialen in Maastricht of Simpelveld. Wilt u persoonlijk advies? Dan kunt u eenvoudig een adviesgesprek boeken via onderstaande knop. Onze gecertificeerde medewerkers helpen u graag in uw keuze. 

contactgegevens

prijs aanvragen

ook interessant

Bella Donna kwaliteit

De kwaliteit van Bella Donna is formidabel. Dit begint al bij de grondstoffen die ze gebruiken voor hun beddengoed. Alleen de hoogste kwaliteit mako katoen garens wordt gebruik om maximaal slaapcomfort te garanderen. Bovendien worden de garens gedraaid en verfijnd voor extra zachtheid en duurzaamheid. U kunt er dus zeker van zijn dat uw Bella Donna beddengoed jarenlang meegaat.

Kleurkeuze 

Bella Donna is een product dat past bij iedere slaapkamer. De kleurkeuze is groot waardoor er altijd een product is dat bij uw stijl past. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn dat de kleur in de loop van de tijd verandert of vervaagd. Ook na veelvuldig wassen en drogen geeft Bella Donna blijk van kwaliteit. Na elke wasbeurt lijkt het alsof u weer een nieuw laken op bed legt. 

Koningin onder de hoeslakens

De Bella Donna hoeslakens wordt ook wel de koningin onder de hoeslakens genoemd. En dat is niet voor niks. Deze hoeslakens zijn bijzonder zacht en knuffelbaar. Daarnaast zien ze er mooi uit, schijnen ze niet door en passen ze perfect om het matras. Geen gerimpeld, rommelig hoeslaken gegarandeerd met Bella Donna. Deze lakens zijn ook nog eens klimaatneutraal. Niet alleen goed voor uw slaapcomfort, maar ook voor de wereld. 

Kom langs!

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel koop direct uw dekbed, kussen, overtrek of hoeslaken. Bij ons vindt u alle premium bedtextiel merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld