onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie

Auping
Cloud

Een heerlijk licht en luchtig dekbed voor als u het niet snel warm of koud heeft. Gevuld met 100% Mazurische ganzendons, RDS gecertificeerd.

Kenmerken

De knisperende buitenkant als je in je bed stapt, en dan een wolk die over je heen valt. Auping Cloud voelt licht en luchtig aan en zweeft bijna om je lichaam. Dit heerlijke dekbed is gevuld met 100% Mazurisch ganzendons, super ventilerend en heerlijk warm. Hiermee voorkom je dat broeierige gevoel onder je dekbed.

Auping Dew Dekbed

Onderhoudstips

  • Schud elke ochtend uw dekbed even op.
  • Ventileer uw slaapkamer regelmatig. Zo blijft uw dekbed fris en volumineus.
  • Dekbed wassen? Was volgens het wassymbool op het productlabel. Doe het bij voorkeur niet zelf maar laat dit doen door een wasserette of stomerij. Was niet te vaak om slijtage en verlies aan veerkracht te voorkomen.

Kom langs

Gasse Slaapcomfort is uw Auping specialist in Limburg. Kom langs in Maastricht of Parkstad en wij helpen u bij de keuze van het juiste dekbed.

contactgegevens

prijs aanvragen

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel koop direct uw dekbed, kussen, overtrek of hoeslaken. Bij ons vindt u alle premium bedtextiel merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld