onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Supreme

De overtuiging dat zelfs het beste nog kan worden verbeterd is altijd een belangrijke motor geweest achter de ontwikkeling van Jensen bedden. De Supreme is hier bij uitstek een voorbeeld van: dit bed, dat geïnspireerd is door de Noorse natuur bevat wollen stoffen uit Innvik die speciaal voor de Supreme zijn ontworpen. Elke kleur bestaat uit een combinatie van stoffen – een effen stof voor het onderste matras en keerbare matrassen en een uniek ontworpen stof voor het hoofdbord.

Uitvoeringen

De Jensen Supreme is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

1) Nordic
2) Nordic seamless
3) Continental
4) Aqtive II

Daarbij is elke matras verkrijgbaar in verschillende varianten (zacht, medium, stevig en extra stevig slaapcomfort) en alle standaardmaten. Speciale maten kunnen op bestelling worden gemaakt (m.u.v. Aqtive II).

Jensen Supreme Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Jensen specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

jensen supreme boxspring 3 jensen supreme boxspring 2 jensen supreme boxspring 1 jensen supreme boxspring 4

Jensen Supreme collectie

De Jensen beddencollectie bestaat uit vier verschillende elegante bed of boxspring combinaties:

1) Nordic

De Nordic heeft een dubbelverend Jensenpocketveersysteem met Jensen Pocket on Pocket Technology.

2) Nordic seamless

Jensen Nordic Line bestaat uit een comfortabel bed met Jensen® Original Zone System, Pocket on Pocket Technology en een ononderbroken slaapoppervlak zonder harde randen in het midden.

3) Continental

De Continental is een boxspring met een dubbele matras met maximaal drie individuele Jensen pocketveersystemen. De bedden hebben een ononderbroken slaapoppervlak, zonder harde randen in het midden. Echter, dankzij de technologie kan de stevigheid nog steeds individueel worden gekozen.

Door een Seamless textieloplossing te kiezen is het gehele bedframe bekleed. Vier poten in plaats van de gebruikelijke acht geven de bedden een nieuw, elegant en uniek uiterlijk.

4) Aqtive

Jensen Aqtive II is een elegant ogende boxspring met een verstelbaar systeem waarbij het volledige bedframe is bekleed. Vier poten in plaats van de gebruikelijke acht geven de bedden een nieuw en uniek uiterlijk.

Jensen Aqtive II is dubbelgeveerd met veersystemen in zowel de keerbare matras als de onderste matras. Met de afstandsbediening kunt u het hoofd- en het voeteneind van het bed traploos bedienen, aangedreven door twee krachtige, maar bijna stille, elektrische motoren. Gebruikersvriendelijke en intuïtieve afstandsbediening met kantelfunctie.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw Jensen Supreme samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld