onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Evolve

De Auping Evolve is het eerste circulaire matras ter wereld; een matras zonder schuim en zonder lijm, waarvan de materialen voor altijd opnieuw gebruikt kunnen worden. Dit matras is niet alleen goed voor het milieu, maar óók heel goed voor uw nachtrust. Ondanks het weglaten van het schuim, is het matras heel zacht en ook nog eens extra lekker ventilerend. Zo ligt u lekker, transpireert u minder en slaapt u vaster.

Kenmerken

  • Hoogte matras: 22 cm
  • Comfortlaag: Polyester 3D structuur
  • Ondersteuning: 3 zones Asymmetrisch
  • Afritsbare tijk: Inclusief
  • Temperatuur regulatie: Niet van toepassing

Auping Evolve Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Auping specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

Niet kunnen slapen auping matras auping evolve matras gasse slaapcomfort detail auping evolve matras gasse slaapcomfort detail3 auping evolve matras gasse slaapcomfort hardheid auping evolve matras gasse slaapcomfort sfeer2

Extra's

Tweepersoonsmatras, verschillende hardheid.

Heeft u en uw bedpartner verschillende hardheden nodig, maar wilt u wel een tweepersoonsmatras? Geen probleem. Auping ontwikkeld tweepersoonsmatrassen met verschillende hardheden. Zo krijgt iedereen de juiste ondersteuning, in één tweepersoonsmatras.

De tijk

De bovenste laag van het matras, de tijk is wasbaar, ademend en zacht. De tijk is makkelijk afritsbaar en wasbaar in de wasmachine. Vraag in de winkel naar de verschillende Auping Tijken per matrasmodel.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en wij helpen u bij de keuze van het juiste matras. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld