onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Maestro

De Auping Maestro verenigt meesterlijk ligcomfort met optimale ondersteuning. De extra hoge DPPS pocketveren en het Visco materiaal in de schouderzone van dit kwaliteitsmatras, zorgen voor drukverlichting en laten je schouders verantwoord wegzakken.

Kenmerken

  • Hoogte matras: 22 cm
  • Comfortlaag: Vita Talalay Origins, Climawatt
  • Ondersteuning: 5 zones, Schouderzone
  • Afritsbare tijk: Inclusief
  • Temperatuur regulatie: Ja

Auping Maestro Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Auping specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

auping maestro matras gasse slaapcomfort detail1 auping maestro matras gasse slaapcomfort detail2 auping maestro matras gasse slaapcomfort detail5

Extra's

Tweepersoonsmatras, verschillende hardheid.

Heeft u en uw bedpartner verschillende hardheden nodig, maar wilt u wel een tweepersoonsmatras? Geen probleem. Auping ontwikkeld tweepersoonsmatrassen met verschillende hardheden. Zo krijgt iedereen de juiste ondersteuning, in één tweepersoonsmatras.

De tijk

De bovenste laag van het matras, de tijk is wasbaar, ademend en zacht. De tijk is makkelijk afritsbaar en wasbaar in de wasmachine. Vraag in de winkel naar de verschillende Auping Tijken per matrasmodel.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en wij helpen u bij de keuze van het juiste matras. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld