onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Cresto

De Auping Cresto is een ware kwaliteitsimpuls voor uw slaap. Dankzij vijf zones, met soepele ondersteuning voor de schouders en duurzaam Latex Pura maken dit matras extra zacht en veerkrachtig.

Kenmerken

  • Hoogte matras: 20 cm
  • Comfortlaag: Latex Pura
  • Ondersteuning: 5 zones Schouder flexzone
  • Afritsbare tijk: Inclusief
  • Temperatuur regulatie: Niet van toepassing

Auping Cresto Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Auping specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

auping cresto matras gasse slaapcomfort matras1 auping cresto matras gasse slaapcomfort detail

Extra's

Tweepersoonsmatras, verschillende hardheid.

Heeft u en uw bedpartner verschillende hardheden nodig, maar wilt u wel een tweepersoonsmatras? Geen probleem. Auping ontwikkeld tweepersoonsmatrassen met verschillende hardheden. Zo krijgt iedereen de juiste ondersteuning, in één tweepersoonsmatras.

De tijk

De bovenste laag van het matras, de tijk is wasbaar, ademend en zacht. De tijk is makkelijk afritsbaar en wasbaar in de wasmachine. Vraag in de winkel naar de verschillende Auping Tijken per matrasmodel.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en wij helpen u bij de keuze van het juiste matras. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld