onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Supreme & Elite Boxspring

De Mline Supreme boxspring heeft een klassieke uitstraling, maar van binnen is hij super modern. Deze boxspring is uitgerust met een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Dit zorgt voor extra comfort en een ergonomische slaaphouding waardoor u zich overdag fitter voelt.
U heeft de keuze uit verschillende hoofdborden, stoffen en pootjes waarmee u uw M line Intense boxspring geheel naar eigen smaak kunt samenstellen.

Mline Supreme boxspring Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Mline specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

Design & comfort

De Supreme boxspring is geheel naar eigen smaak samen te stellen dankzij de ruime keuze uit kwaliteitsstoffen, poten en hoofdborden. Om je boxspring een extra luxe uitstraling te geven kan je deze ook nog laten stofferen.

Comfort

De uitgemeten samenwerking tussen bed en matras zorgen voor een uitstekende ondersteuning, drukverdeling en ventilatie. De 7-zones pocketvering en het visco-elastisch schuim vormt zich naar de contouren van uw lichaam. En mede door de open celstructuur ventileert het als de beste.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw Mline Intense boxspring samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld