Interesse in Mline? Krijg gratis advies bij Gasse Slaapcomfort!

De meeste mensen besteden niet genoeg aandacht aan hun slaap. Een goede nachtrust is echter onmisbaar voor zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid. Een manier om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw slaap haalt, is door te investeren in een goed slaapsysteem. Met Mline producten, heeft u wat u zoekt. Met een breed assortiment aan bedden, boxsprings, matrassen, kussens, dekens en meer weet u zeker dat u een zo goed mogelijk slaapsysteem kunt samenstellen. 

Over Mline

Mline is een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige slaapproducten en gedreven wordt door innovatie. Door de drukverlagende eigenschappen van de producten van Mline slaapt u dieper en beter. De uitstekende ondersteuning helpt u daarnaast ’s nachts gemakkelijk te bewegen. Mline producten worden aanbevolen door topsporters en fysiotherapeuten vanwege de positieve impact op het lichaam. Dus als u op zoek bent naar een manier om uw slaap te verbeteren, dan is Mline zeker het overwegen waard. Dit hoeft u uiteraard niet alleen te doen. Onze gecertificeerde slaapadviseurs staan klaar om u te helpen uw droombed samen te stellen. Plan vrijblijvend een adviesgesprek in Maastricht of Parkstad. 

Onze collectie 

In onze collectie vind u een ruim aanbod aan Mline producten. Of u nu op zoek bent naar een matras, kussen, deken of een boxspring. We hebben het allemaal. 

Mline boxsprings 

Mline boxsprings zijn bij ons verkrijgbaar in de Supreme en Elite lijn. Deze boxsprings zijn speciaal ontworpen om u zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens uw slaap. De boxsprings zijn uitgerust met een 7 zone pocketveer. Een unieke samenwerking tussen luxe en ligcomfort. De Mline Supreme boxspring is bijvoorbeeld een slaapsysteem waarmee je eindeloos kunt combineren. Ga bijvoorbeeld voor een minimalistisch frame en pak uit met een robuust hoofdbord. De Elite boxspring heeft een slank design en is laag bij de grond. Een elegant ontwerp waarom u heerlijk slaapt. 

Mline matrassen

Een goed matras betekent voor iedereen iets anders. Daarom biedt Mline een scala aan verschillende matras opties. Elk matras met zijn eigen unieke samenstelling om elk type slaper te kunnen bedienen. Zo kunt u de perfecte Mline matras vinden voor uw behoeften. We adviseren je graag over welk multi-motion Mline matras het beste bij jou pas in onze filialen in Parkstad of Maastricht. 

Mline kussens

Ook de Mline kussens komen in verschillende soorten en maten. Voor elke slaapgewoonte heeft Mline een kussen ontwikkeld om de beste ondersteuning te bieden. Zo bent u verzekerd van een comfortabel kussen die zich vorm naar de contouren van uw hoofd en nek. 

Advies over Mline producten 

Voor advies over alle Mline producten bent u van harte welkom bij Gasse Slaapcomfort. We hebben een grote collectie bedden, boxsprings, kussens, matrassen en meer. Samen stellen we uw droombed samen en zorgen we dat u de beste nachtrust krijgt. Plan hieronder een gratis gesprek in Parkstad of Maastricht en dan zien we u snel! 

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld