onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Multi Motion

De Mline Multi Motion is een stijlvol bed dat speciaal is ontworpen om de hybride technologie van M line matrassen te versterken. De Multi Motion blinkt uit in ventilatie en veerkracht. Dankzij tal van opties en accesoires is hij helemaal naar uw persoonlijke wens samen te stellen. En biedt dit bed de ideale basis voor een ongestoorde nachtrust.

Uitvoeringen

De M line Multi Motion is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen:

  • Breedte: 140 cm tot 200 cm
  • Lengte: 200 cm tot 220 cm

De M line Intense boxspring is zowel vlak als elektrisch leverbaar, waarbij de elektrische boxspring voorzien van een neksteun en knieknik.

Te combineren met alle M line Cool Motion matrassen.

Mline Multi Motion Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Mline specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

Design & comfort

Met zijn opvallend en strak uiterlijk is de Multi Motion een echt bed voor design liefhebbers. Het metalen frame kan uitgebreid worden met een voetbord, hoofdbord en zijpaneel en zijn in alle kleuren en stoffen te bestellen. De Multi Motion past daardoor altijd perfect in de stijl van je slaapkamer.

Comfort

Door de vernieuwde techniek, stevige constructie en strakke ontwerp is dit bed de ideale partner voor alle Cool motion matrassen. De ingebouwde zonering en latten / mini-pocketveren in de bedbodem versterken het slaapcomfort versterkt en verzekeren u van een een ergonomische slaaphouding.

De uitgemeten samenwerking tussen bed en matras zorgen voor een uitstekende ondersteuning, drukverdeling en ventilatie. De 7-zones pocketvering en het visco-elastisch schuim vormt zich naar de contouren van uw lichaam. En mede door de open celstructuur ventileert het als de beste.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw Mline Multi Motion bed samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld