onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Inizio

De Inizio is de ideale keuze voor wie de kwaliteit van Auping zoekt tegen een scherpe prijs. Beter slapen op een heerlijk comfortabel en ventilerend matras met drie comfortzones, die past op elke bedbodem.

Kenmerken

  • Hoogte matras: 18 cm
  • Comfortlaag: Latex Perfo
  • Ondersteuning: 5 zones
  • Afritsbare tijk: Optioneel
  • Temperatuur regulatie: Niet van toepassing

Auping Inizio Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Auping specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

auping inizio matras gasse slaapcomfort detail3 auping inizio matras gasse slaapcomfort detail

Extra's

Tweepersoonsmatras, verschillende hardheid.

Heeft u en uw bedpartner verschillende hardheden nodig, maar wilt u wel een tweepersoonsmatras? Geen probleem. Auping ontwikkeld tweepersoonsmatrassen met verschillende hardheden. Zo krijgt iedereen de juiste ondersteuning, in één tweepersoonsmatras.

De tijk

De bovenste laag van het matras, de tijk is wasbaar, ademend en zacht. De tijk is makkelijk afritsbaar en wasbaar in de wasmachine. Vraag in de winkel naar de verschillende Auping Tijken per matrasmodel.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en wij helpen u bij de keuze van het juiste matras. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld