onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Zero G

De ‘G’ van de Tempur Zero G staat voor ‘gravity’. Met slechts één druk op de knop neemt het Tempur Zero G 400 slaapsysteem de ultieme positie aan, wat zorgt voor een gevoel van complete gewichtloosheid. Door uw benen licht omhoog te brengen, stimuleert de unieke Tempur Zero G instelling uw bloedcirculatie voor complete ontspanning, waardoor u zich verfrist en opgeknapt zult voelen.

Uitvoeringen

Met deze elektrisch verstelbare bedbodem verandert uw slaapkamer in een wereld van gepersonaliseerd comfort voor de best mogelijke nachtrust.
De Tempur Zero G boxspring is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Als eenpersoonsbed: 80 of 90 cm breed bij 200 of 210 cm lang.
  • Als tweepersoonsbed: 160 of 180 cm breed bij 200 of 210 cm lang.

Zero-G Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Tempur specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

tempur zero g boxspring gasse slaapcomfort 4 tempur zero g boxspring gasse slaapcomfort 3

Design

De Zero G is verkrijgbaar in 3 kleuren: Black, Grey en Beige en een breed assortiment aan verschillende poten. Bovendien kunt u kiezen voor een bijpassend zwevend hoofdbord voor een stijlbolle slaapomgeving. Hierdoor vindt u altijd een Zero G die bij uw slaapkamer past.

Massage

De draadloze afstandsbediening van Tempur Zero G is voorzien one-touch knop om de benen tot iets boven het hart te heffen, zodat de druk van de onderste ruggenwervels wordt verlicht en de bloedsomloop verbetert.
Als extra functie heeft de Zero G ook een ingebouwde massage stand. Zo wordt u gegarandeerd opgeladen wakker met meer energie om optimaal van uw dag te genieten.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw Tempur Zero G boxspring samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld