Tempur: uniek, comfortabel en de sleutel tot een goede nachtrust

Tempur is een bekend en uniek merk binnen de beddenwereld. Het is een merk dat gebruik maakt van materialen die u bij geen enkel ander merk zult vinden. Ze staan vooral bekend om hun traagschuim matrassen die ongeëvenaard comfort en ondersteuning beiden. Maar dat is lang niet het enige wat Tempur zo bijzonder maakt. Bij Gasse Slaapcomfort zijn we er in ieder geval trots op om dit merk in onze collectie te hebben. We vertellen je graag meer over het merk, het assortiment en de mogelijkheden.

Over Tempur 

Het van origine Amerikaanse bedrijfs en tegenwoordig Deense bedrijf Tempur heeft sinds 1989 de missie om de slaap van iedereen op de wereld te verbeteren. Ze zijn begonnen binnen de gezondheidszorg en in de afgelopen 30 jaar uitgebreid tot een bekende naam in vele huishoudens. Daarnaast zijn ze de nummer 1 in klanttevredenheid in de wereld. 

Tempur materiaal 

Het materiaal dat Tempur gebruikt is uniek en geheim. Zo geheim zelfs, dat maar 10 mensen ter wereld weten hoe dit product gemaakt wordt. Het gevoel wanneer je op een Tempur matras ligt, wordt vaak omgeschreven als slapen op een wolk. Zacht, maar toch ondersteunend. Dit ervaar je niet alleen in hun matrassen maar ook hun kussens. Het materiaal dat gebruikt wordt, is gebaseerd op NASA-technologie. Het is een specifiek traagschuim dat ook wordt gebruikt tijdens ruimte vluchten om G-krachten te absorberen. Hoe dit precies werkt, is niet in een paar zinnen uit te leggen. Het resultaat is echter eenvoudig: een nachtrust als nooit tevoren. 

Onze collectie Tempur

Bij Gasse Slaapcomfort in Simpelveld kunt u terecht voor het volledige assortiment aan Tempur producten. Zo beschikken we over het Arc bed, de Zero G, Matrassen en North Slaapsystemen. We adviseren al sinds 1992 mensen over dit bijzondere merk en staan dan ook klaar om ook u te helpen aan een unieke slaapervaring. 

Hoe lang doe je met een Tempur matras? 

Met een Tempur matras doe je gegarandeerd 10 jaar. De kwaliteit van dit product is hoog en Tempur geeft je dan ook een unieke 10-jarige garantie. Na dit tijdsbestek is het matras niet per se onbruikbaar, maar het is vooral uit hygiënische overwegingen aan te raden om een nieuw matras aan te schaffen. 

Tempur kopen bij Gasse Slaapcomfort 

Bent u benieuwd naar wat Tempur voor uw nachtrust kan betekenen? Dan bent u van harte welkom in onze slaapspeciaalzaak in  Simpelveld. Plan hieronder eenvoudig uw adviesgesprek en onze gecertificeerde medewerkers helpen u graag met het samenstellen van een bed dat bij uw behoeftes past. Tot snel! 

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld