onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie

Tempur
Sonata

Iedereen is uniek en heeft een eigen slaaphouding. De een slaapt het liefst op de buik, een ander kan alleen op de rug slapen en misschien slaapt u wel het fijnst op uw zij. Daarom Tempur voor iedere slaaphouding een ergonomisch kussen ontwikkeld, speciaal voor mensen met een favoriete slaaphouding om zo de best mogelijke ondersteuning te bieden.
Alle ergonomische hoofdkussens zoals de Tempur Sonata zijn voorzien van de Tempur technologie, materiaal dat zich vormt naar uw lichaam, hoofd en de nek omsluiten.

Kussen

Het zachte Tempur Sonata hoofdkussen is speciaal ontworpen voor zijslapers. De unieke welving van de Sonata is ontworpen voor actief comfort voor uw hoofd en nek wanneer u ’s nachts van zijde wisselt. De gebogen vorm van dit kussen zorgt ervoor dat uw hoofd ondersteund wordt, wanneer u slaapt in de foetushouding met uw kin dicht bij uw borst.

De visco-elastische cellen die actief vorm aannemen passen zich aan aan uw lichaam, zorgen voor een ultiem comfort en ondersteuning en bieden de hele nacht steun waar u die nodig heeft.

tempur kussen sonata gasse slaapcomfort 4 tempur kussen sonata gasse slaapcomfort 5 tempur kussen sonata gasse slaapcomfort 2

Tips & contact

Dit kussen heeft een wasbare sloop. Het kan tot op 60°C graden gewassen worden, wat alle stofmijt doodt, zodat u altijd kunt genieten van een fris en schoon kussen. Alle TEMPUR® kussenslopen voldoen aan de OEKO-TEX® CLASS 1-normen zodat u zeker weet dat ze geen gevaarlijke stoffen bevatten.

Kom langs

Gasse Slaapcomfort is uw Tempur specialist in Limburg. Kom langs in Maastricht of Parkstad en wij helpen u bij de keuze van het juiste kussen.

contactgegevens

prijs aanvragen

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel koop direct uw dekbed, kussen, overtrek of hoeslaken. Bij ons vindt u alle premium bedtextiel merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld