onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


One by Tempur

Maak uw unieke slaapervaring compleet met onze stijlvolle boxspring. Deens design en Deense kwaliteit dat eenvoudig te monteren is en er in elke ruimte goed uitziet.
ONE by Tempur biedt de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning, waardoor u beter, langer en dieper slaapt. Het unieke materiaal past zich zo perfect aan uw lichaam aan, dat u denkt dat het speciaal voor u is gemaakt.
Combineer de boxspring met een van de trendy hoofdborden en poten en stel zelf uw eigen boxspring samen.

Uitvoeringen

De ONE by Tempur biedt stijl, kwaliteit en vele andere voordelen die u verwacht van de wereldleider op het gebied van nachtrust. Deze ONE by Tempur boxspring stel je zelf samen in 4 stappen en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

  • Breedte: 160 of 180 cm
  • Lengte: 200 of 210 cm

De boxspring is zowel vlak als elektrisch leverbaar.

One By Tempur Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Tempur specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

boxspring eenpersoons

Materiaal

Het materiaal dat is gebruikt in de ONE is meer dan alleen traagschuim. Visco-elastische cellen en duurzaam basisschuim zorgen voor een comfortabel gevoel en een superieure lichaamsondersteuning. Het is de perfecte balans die het verschil maakt, gebaseerd op pure wetenschap.  product geeft u de kwaliteit die u verwacht van TEMPUR®

Zelf samenstellen

Aan de hand van vijf stappen stelt u zelf uw eigen ONE by Tempur samen:

1) Kies een vlakke of elektrisch verstelbare boxspring
2) Kies uw matras: Soft, Medium of Firm
3) Kies uw hoofdbord: Plain, Stich of Graphic
4) Kies het uw kleur

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw One By Tempur samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld