onze voordelen

  • op maat gemaakt
  • gratis bezorging wanneer het u uitkomt
  • laagste prijsgarantie


Royal

De Auping Royal is een modern bed en bijzonder ontwerp. De Royal is volledig te personaliseren in zowel design als comfort.
Het is het eerste bed dat zich dankzij technologische slimmigheidjes aanpast aan uw slaaphouding terwijl u slaapt.
Het frame is verkrijgbaar in drie kleuren en stoffering. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende accessoires zodat u het bed compleet kan samenstellen naar uw wensen.

Uitvoeringen

De Royal is verkrijgbaar in drie varianten:

  • vlakke spiraalbodem
  • met een 2-motorige Smart base
  • met een 5-motorige Smart base

In verschillende afmetingen:

  • Als eenpersoonsbed: 80, 90, of 100 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.
  • Als tweepersoonsbed: 160, 180 of 200 cm breed bij 200, 210 of 220 cm lang.

Hoogte: 34,5 cm, 41,5 cm of 48 cm.

Auping Royal Offerte

Gasse Slaapcomfort is uw Auping specialist in Limburg. Alle modellen en alle combinaties zijn in onze winkels aanwezig zodat u in alle rust uw droombed kunt samenstellen.

Of heeft u al een keuze gemaakt en wilt u vrijblijvend van ons een passende offerte ontvangen met de laagste prijs garantie*?

vraag hier offerte aan

Design & comfort

Dankzij de gebogen poten heeft de Royal een uniek design, waarbij het lijkt alsof de spiraalbodem zweeft op het frame.
De Royal kunt u helemaal personaliseren door te kiezen uit verschillende kleuren, bijpassende bijzettafeltjes en hoofdborden.

De 5-motorige spiraalbodem is verdeeld in 5 zones; het rugdeel, het onderrugdeel,  de hoofdsteun, een knieknik en een voetlift.

Alle Royal spiraalbodems (zowel de vlakke als de verstelbare) hebben een aparte schouderzone die mee beweegt met uw lighouding. De bodem signaleert namelijk in welke houding u ligt: rug, zij of buik. En afhankelijk van die houding past de schouderzone de ondersteuning van uw schouder automatisch aan voor een optimale slaaphouding.

Kom langs

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw Auping Royal samen. Of ontvang een passende offerte met de laagste prijs garantie*.

vraag hier offerte aan

ook interessant

Kom langs bij Gasse Slaapcomfort in Maastricht of Parkstad en stel zelf uw bed en boxspring samen. Naast een passende offerte en alle premium bed merken onder één dak, luisteren onze slaapexperts naar uw wensen en vertalen dit naar een advies speciaal voor u op maat.

Bezoek
een van onze
vestigingen

bekijk openingstijden

Maastricht

Akersteenweg 60
Maastricht

Parkstad

Irmstraat 54 – 60
Simpelveld